Är du en självständig, lyhörd och nyfiken person? Letar du efter ett roligt, varierat och självständigt arbete samt brinner för att organisera och arrangera med öga för kreativa lösningar?

Då är du den vi söker.

Företagsresor i Umeå AB har funnits sedan 1996 och idag är vi en väl etablerad fristående affärsresebyrå.  Vi var en av Sveriges största men det förändrades på grund av pandemin. Vi är en professionell resekonsult som arrangerar grupp-, konferens-, kongress– och tjänsteresor där vår drivkraft är att leva upp till våra kunders förväntningar genom att erbjuda service till en ny nivå.

Ansvarsområden

I rollen kommer du att ansvara för vår avdelning som anordnar gruppresor och konferenser till våra kunder. Det är ett roligt och omväxlande jobb där du samarbetar med kunden men där dina egna kreativa lösningsförslag kommer att uppskattas.

Kvalifikationer

Du har goda kunskaper i Microsofts programvaror (Excel, Word och Powerpoint). Har du dessutom kunskaper inom Amadeus så är det ett plus.

Tillträde: Snarast

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Lön: Efter överenskommelse

Kollektivavtal: Ja


Välkommen med din ansökan – låt din resa börja här!

Skicka din ansökan till mats.lindgren@foretagsresor.se där du berättar vem du är och varför du söker. Bifoga gärna CV samt kontaktuppgifter så vi kan återkoppla om det blir aktuellt med en intervju.

För frågor och ytterligare information, vänligen kontakta:

Mats Lindgren
090-70 29 70