Vi lyssnar, planerar, arrangerar och genomför. Ni upplever!

Dags att boka gruppresa?

Gruppresa2021-09-08T08:58:44+00:00

Traditionella eller ”udda” resmål?

Oavsett om ni är ute efter traditionella eller ”udda” resmål, personliga hotell, annorlunda utflykter eller exklusiva restauranger så kommer vi att kunna hjälpa er. Hos oss är varje kund unik och vi skräddarsyr er resa efter era förutsättningar och önskemål. Berätta för oss vilken effekt ni vill ha av ert arrangemang, så ger vi er förutsättningar att uppnå den.

Tanken bakom er gruppresa är egentligen enkel: Vi lyssnar, planerar, arrangerar och genomför. Ni upplever!

Vi är beredda på det oförutsedda!

En typisk gruppresa kan till exempel vara en kickoff, i antingen Sverige, Europa eller resten av världen. Vi tar hand om allt, från flyg, hotell och middagar till att hitta roliga aktiviteter. Det viktigaste för oss, och självklart även våra kunder, är att allt fungerar precis som det ska. Därför är vi alltid tillgängliga, ifall något oförutsett skulle inträffa. Ett grupparrangemang är ett skräddarsytt handarbete, som det krävs hög kompetens för att bemästra.

Men är det inte dyrt?

Visst kostar resan både tid och pengar, men vi har bra avtal som borgar för det bästa priset. Vi samarbetar med såväl enkla hotell som välrenommerade lyxhotell. De flesta Europeiska destinationer är dessutom mycket prisvärda beträffande hotell- och övriga levnadskostnader.

Vad kostar det?

Det finns inga fasta priser för en grupp. Flygbolagens prissättning beror på kapacitet och säsong. För oss som jobbat länge och mycket med resor är en bra tidtabell med så få byten som möjligt viktigt.

Dock jämför vi alltid med alla flygbolag så ni får möjlighet att avgöra bekvämlighet kontra pris. Avresedatum ökar möjligheten till att hitta ett spännande/intressant alternativ till det bästa priset. Hotellens kapacitet är också avgörande.

“Vi har samarbetat med Företagsresor i många år. De tar fram bra förslag och vi vet att allt kommer att fungera. Kort sagt, vi är verkligen nöjda med deras utmärkta service!”

Sara Sahlin • Curomed Utbildning AB

Just nu vill vi tipsa om:

Hur fungerar det?

Så snart vi fått in er förfrågan kontaktar vi lämpliga flygbolag och hotell för att få fram bästa möjliga pris och tidtabell.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert »

Till toppen