Från planering och genomförande till uppföljning och statistik

Hos oss finns en stor kunskap om, och lång erfarenhet av, att arrangera såväl stora som små konferenser och kongresser. Vi tar hand om hela evenemanget, från att boka en lämplig konferenslokal och hotell till att ordna med utställningshallar och utforma namnskyltar till deltagarna. Vi kan även ta hand om transporterna till och från konferensen. Företagsresor erbjuder ett tryggt helhetskoncept, som utformas efter varje kunds behov.

Vi har goda samarbeten med de flesta aktörer i branschen, vilket innebär att vi kan ta fram olika alternativ. Tillsammans hittar vi sedan den bästa och kostnadseffektivaste lösningen. Vi ser till att ni får ut maximalt av er konferens, både innehållsmässigt och ur ett ekonomiskt perspektiv.

Digitalt verktyg för möten

Via vårt webbaserade event management system får våra kunder fullständig kontroll över administrationen av sin konferens. Formuläret byggs upp i samråd med varje enskild kund så att behov och önskemål kommer med. Länken läggs sedan in på kundens hemsida, där kunden loggar in och kan till exempel:

  • Få en översikt över alla deltagare

  • Nå deltagarna med e-post och SMS

  • Överblicka val och gruppindelning

  • Överblicka logi och resor

Denna smidiga onlinelösning sparar både tid och pengar åt våra kunder, som när konferensen startar helt kan fokusera på innehållet och slippa att tänka på administrationen.

“Företagsresor i Umeå är oerhört kundfokuserade, personliga och förstående för de olika behov vi har vid alla våra olika events.
Vi har samarbetat med Företagsresor i många år och vi finner ingen anledning för oss att byta resebyrå när samarbetet fungerar så bra.”

Elvira Nilsson • Måleriföretagen

“Som beställare av både tjänsteresor och större arrangemang som kongresser samt konferenser tycker jag att allt fungerar utmärkt. Snabb och bra service, med andra ord  – Företagsresor är en pålitlig partner som är mycket bra att samarbeta med.”

Monica Sandström • Västerbottens Läns Landsting

Hjälp med att genomföra nästa konferens eller kongress?