Om Företagsresor

Företagsresor i Umeå AB bildades 1996 och idag är vi en av Sveriges största fristående affärsresebyråer. Vi är en professionell resekonsult som arrangerar gruppresor, konferens- och kongressresor samt tjänsteresor.

Vårt hjärta finns i Västerbotten, men vi är globala aktörer som arbetar över hela världen. Via vårt medlemskap i Travel Support Partners och Globalstar Travel Management har vi tillgång till bra avtal med reseleverantörer, flygbolag och hotell. Det gör att vi kan erbjuda konstnadseffektiva alternativ, där våra kunder får ut så mycket som möjligt av sina resor. Den senaste tekniken med moderna stödsystem gör det enkelt för våra kunder att få en överblick över sina resekostnader.

Vi tar service till en ny nivå

Det är bra att leva upp till sina kunders förväntningar. Men det är ännu bättre att överträffa dem. Vår filosofi är att alltid göra det där lilla extra för våra kunder. Det kan handla om allt från att tipsa om en trevlig restaurang för gruppresan till att affärsresan fungerar från dörr till dörr. Det kan tyckas som små detaljer, men det är summan av dessa som faktiskt avgör hur lyckad resan blir. För att allt ska flyta på så smidigt som möjligt ligger vi alltid ett steg före i planeringen och finns som stöd under hela resan.

För att klara det krävs riktigt duktiga medarbetare. Företagsresor har handplockad personal med lång erfarenhet från resebranschen och reseservice. Våra anställda är experter på att läsa av våra kunders behov och komma med de absolut bästa lösningarna.

Sedan slutet av nittiotalet har vi bland annat handhaft resor åt:

  • Västerbottens Läns Landsting
  • Umeå Kommun
  • Länsstyrelsen i Västerbottens län
  • Umeå Universitet
  • Brottsoffermyndigheten

Fakta om företaget

Namn: Företagsresor i Umeå AB
Bildades år: 1996
Bolagsform: Aktiebolag
Antal delägare: 3
Antal anställda: 8
Antal kontor: 1 (styrelsens säte: Umeå)
Verksamhet: Affärsresor, grupp & konferens, kongress, studieresor, privatresor
Organisationsnummer: 556518-4842
VAT No: SE556518484201
Omsättning: 142 miljoner (2019)
Utmärkelser: Årets gasellföretag
Högsta betyg i kreditvärdighet
Kalle Kungsman utsågs till Sveriges bästa resesäljare